Hoofdpagina

Welkom op PensioenBV.org!

Welkom op de website PensioenBV.org! Een website waar u veel informatie kunt vinden over pensioenen in het algemeen en pensioenen voor BV’s. Het pensioen is nou eenmaal iets waarvan het enorm belangrijk is dat mensen het goed regelen zodat ze er van kunnen genieten wanneer ze de pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt.

Het pensioen is een inkomen dat men krijgt vanaf het moment dat men is gestopt met werken. In Nederland is de AOW het basispensioen waar iedereen recht op heeft. Echt is dit basispensioen niet altijd voldoende om daadwerkelijk van rond te komen dus kunt u uw pensioen aanvullen op verschillende manieren.

Pensioenen voor ondernemers

Voor ondernemers is het opbouwen van een pensioen vaak een andere zaak dan voor normale werknemers. Werknemers kunnen namelijk doorgaans makkelijk een pensioen opbouwen via hun werkgever. Ondernemers daarentegen hebben geen werkgever en zullen dus zelf hun pensioen moeten regelen zodat ze op hun oudedag ook een inkomen hebben.

We zullen daarom aandacht besteden aan het opbouwen van een pensioen voor een Directeur Grootaandeelhouder en voor een ZZP-er. Daarnaast zullen we aandacht besteden aan de manieren waarop een ondernemer het beste zijn pensioen op kan bouwen.

Belangrijke zaken omtrent het pensioen

Er zijn veel begrippen in de wereld van de pensioenen die voor veel mensen onduidelijk zijn. Het is daarom nuttig om eens wat meer te lezen over zaken als een pensioengat en het aanvullend pensioen.

One thought on “Hoofdpagina”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *