Pensioen opbouw Katwijk

Pensioen opbouw Katwijk

Bij pensioenopbouw in eigen beheer vormt de Directeur in Katwijk een financiële voorziening op zijn balans van waaruit de BV later zijn pensioen uitkeert. Wist u dat er in Katwijk meer dan 127 directeuren wonen? De financiële voorziening is soms gebaseerd op een ‘Middel loon’, waarbij de dga zichzelf een pensioen BV toezegt dat een vast percentage, bijvoorbeeld 64% van zijn laatst verdiende salaris is.

Pensioen eigen beheer

Wist u dat in Katwijk meer dan 13% van de DGA’s een netto salaris heeft van meer dan 1527 euro? Hiermee wordt bedoeld dat de Directeur zijn pensioen opbouwt in een speciaal daarvoor bedoelde pensioen BV. Deze BV (of stichting) in Katwijk fungeert dan als het ware als een soort privé verzekeringsmaatschappij. Wist u dat meer dan 97% van de werkgevers in Katwijk richtlijnen volgen die gesteld zijn door het ministerie van Financiën?

Vermogensregie Katwijk

Meer dan 52 directeur-grootaandeelhouders in Katwijk hebben pensioen in hun eigen bv opgebouwd. De meeste werkgevers hebben een pensioen van meer dan 1987 euro per maand. De DGA krijgt financieel advies en fiscaal advies van een fiscalist om hem of haar te helpen met geld.

Pensioen reserve

Wist u dat meer dan 52 directeuren in Katwijk een opgebouwde pensioen reserve hebben van meer dan 91500 euro?