Pensioen opbouw Kerkwijk

Pensioen opbouw Kerkwijk

Bij pensioenopbouw in eigen beheer vormt de Directeur Groot Aandeelhouder in Kerkwijk een financiële voorziening op zijn balans van waaruit de BV later zijn pensioen uitkeert. Wist u dat er in Kerkwijk meer dan 129 directeuren wonen? De financiële voorziening is soms gebaseerd op een ‘Middel loon regeling’, waarbij de dga zichzelf een stamrecht BV toezegt dat een vast percentage, bijvoorbeeld 66% van zijn laatst verdiende salaris is.

Pensioen eigen beheer

Wist u dat in Kerkwijk meer dan 15% van de DGA’s een netto salaris heeft van meer dan 1529 euro? Hiermee wordt bedoeld dat de Directeur Groot Aandeelhouder zijn pensioen opbouwt in een speciaal daarvoor bedoelde stamrecht BV. Deze BV (of stichting) in Kerkwijk fungeert dan als het ware als een soort privé verzekeringsmaatschappij. Wist u dat meer dan 76% van de werkgevers in Kerkwijk richtlijnen volgen die gesteld zijn door het ministerie van Financiën?

Vermogensregie Kerkwijk

Meer dan 54 directeur-grootaandeelhouders in Kerkwijk hebben pensioen in hun eigen bv opgebouwd. De meeste werkgevers hebben een pensioen van meer dan 1989 euro per maand. De DGA krijgt fiscaal advies van een financieel en fiscaal adviseur om hem of haar te helpen met geld.

Pensioen reserve

Wist u dat meer dan 54 directeuren in Kerkwijk een opgebouwde pensioen reserve hebben van meer dan 92500 euro?