Pensioen opbouw Kollumerland

Pensioen opbouw Kollumerland en Nieuwkruisland

Bij pensioenopbouw in eigen beheer vormt de Eigenaar in Kollumerland en Nieuwkruisland een financiële voorziening op zijn balans van waaruit de BV later zijn pensioen uitkeert. Wist u dat er in Kollumerland en Nieuwkruisland meer dan 131 directeuren wonen? De financiële voorziening is soms gebaseerd op een ‘Eindloonregeling’, waarbij de dga zichzelf een pensioen stichting toezegt dat een vast percentage, bijvoorbeeld 68% van zijn laatst verdiende salaris is.

Pensioen eigen beheer

Wist u dat in Kollumerland en Nieuwkruisland meer dan 17% van de DGA’s een netto salaris heeft van meer dan 1531 euro? Hiermee wordt bedoeld dat de Eigenaar zijn pensioen opbouwt in een speciaal daarvoor bedoelde pensioen stichting. Deze BV (of stichting) in Kollumerland en Nieuwkruisland fungeert dan als het ware als een soort privé verzekeringsmaatschappij. Wist u dat meer dan 78% van de werkgevers in Kollumerland en Nieuwkruisland richtlijnen volgen die gesteld zijn door het ministerie van Financiën?

Vermogensregie Kollumerland en Nieuwkruisland

Meer dan 56 directeur-grootaandeelhouders in Kollumerland en Nieuwkruisland hebben pensioen in hun eigen bv opgebouwd. De meeste werkgevers hebben een pensioen van meer dan 1991 euro per maand. De DGA krijgt financieel advies en som ook fiscaal advies van een vermogensbeheerder om hem of haar te helpen met geld.

Pensioen reserve

Wist u dat meer dan 56 directeuren in Kollumerland en Nieuwkruisland een opgebouwde pensioen reserve hebben van meer dan 93500 euro?