Pensioen opbouw Korendijk

Pensioen opbouw Korendijk

Bij pensioenopbouw in eigen beheer vormt de Bedrijfseigenaar in Korendijk een financiële voorziening op zijn balans van waaruit de BV later zijn pensioen uitkeert. Wist u dat er in Korendijk meer dan 132 directeuren wonen? De financiële voorziening is soms gebaseerd op een ‘Middelloon’, waarbij de dga zichzelf een stamrecht BV toezegt dat een vast percentage, bijvoorbeeld 69% van zijn laatst verdiende salaris is.

Pensioen eigen beheer

Wist u dat in Korendijk meer dan 18% van de DGA’s een netto salaris heeft van meer dan 1532 euro? Hiermee wordt bedoeld dat de Bedrijfseigenaar zijn pensioen opbouwt in een speciaal daarvoor bedoelde stamrecht BV. Deze BV (of stichting) in Korendijk fungeert dan als het ware als een soort privé verzekeringsmaatschappij. Wist u dat meer dan 79% van de werkgevers in Korendijk richtlijnen volgen die gesteld zijn door het ministerie van Financiën?

Vermogensregie Korendijk

Meer dan 57 directeur-grootaandeelhouders in Korendijk hebben pensioen in hun eigen bv opgebouwd. De meeste werkgevers hebben een pensioen van meer dan 1992 euro per maand. De DGA krijgt financieel advies en fiscaal advies van verzekeraars om hem of haar te helpen met geld.

Pensioen reserve

Wist u dat meer dan 57 directeuren in Korendijk een opgebouwde pensioen reserve hebben van meer dan 94000 euro?