Pensioen opbouw Krimpen aan den IJssel

Pensioen opbouw Krimpen aan den IJssel

Bij pensioenopbouw in eigen beheer vormt de DGA in Krimpen aan den IJssel een financiële voorziening op zijn balans van waaruit de BV later zijn pensioen uitkeert. Wist u dat er in Krimpen aan den IJssel meer dan 133 directeuren wonen? De financiële voorziening is soms gebaseerd op een ‘Middel loon’, waarbij de dga zichzelf een pensioen BV toezegt dat een vast percentage, bijvoorbeeld 70% van zijn laatst verdiende salaris is.

Pensioen eigen beheer

Wist u dat in Krimpen aan den IJssel meer dan 19% van de DGA’s een netto salaris heeft van meer dan 1533 euro? Hiermee wordt bedoeld dat de DGA zijn pensioen opbouwt in een speciaal daarvoor bedoelde pensioen BV. Deze BV (of stichting) in Krimpen aan den IJssel fungeert dan als het ware als een soort privé verzekeringsmaatschappij. Wist u dat meer dan 80% van de werkgevers in Krimpen aan den IJssel richtlijnen volgen die gesteld zijn door het ministerie van Financiën?

Vermogensregie Krimpen aan den IJssel

Meer dan 58 directeur-grootaandeelhouders in Krimpen aan den IJssel hebben pensioen in hun eigen bv opgebouwd. De meeste werkgevers hebben een pensioen van meer dan 1993 euro per maand. De DGA krijgt financieel advies van een verzekeraar om hem of haar te helpen met geld.

Pensioen reserve

Wist u dat meer dan 58 directeuren in Krimpen aan den IJssel een opgebouwde pensioen reserve hebben van meer dan 94500 euro?