Pensioen opbouw Krimpenerwaard

Pensioen opbouw Krimpenerwaard

Bij pensioenopbouw in eigen beheer vormt de Directeur in Krimpenerwaard een financiële voorziening op zijn balans van waaruit de BV later zijn pensioen uitkeert. Wist u dat er in Krimpenerwaard meer dan 134 directeuren wonen? De financiële voorziening is soms gebaseerd op een ‘Middelloon regeling’, waarbij de dga zichzelf een pensioen stichting toezegt dat een vast percentage, bijvoorbeeld 71% van zijn laatst verdiende salaris is.

Pensioen eigen beheer

Wist u dat in Krimpenerwaard meer dan 20% van de DGA’s een netto salaris heeft van meer dan 1534 euro? Hiermee wordt bedoeld dat de Directeur zijn pensioen opbouwt in een speciaal daarvoor bedoelde pensioen stichting. Deze BV (of stichting) in Krimpenerwaard fungeert dan als het ware als een soort privé verzekeringsmaatschappij. Wist u dat meer dan 81% van de werkgevers in Krimpenerwaard richtlijnen volgen die gesteld zijn door het ministerie van Financiën?

Vermogensregie Krimpenerwaard

Meer dan 59 directeur-grootaandeelhouders in Krimpenerwaard hebben pensioen in hun eigen bv opgebouwd. De meeste werkgevers hebben een pensioen van meer dan 1994 euro per maand. De DGA krijgt fiscaal advies van verschillende financiele partijen om hem of haar te helpen met geld.

Pensioen reserve

Wist u dat meer dan 59 directeuren in Krimpenerwaard een opgebouwde pensioen reserve hebben van meer dan 95000 euro?