Pensioenopbouw Hellevoetsluis

Pensioenopbouw Hellevoetsluis

Bij pensioenopbouw in eigen beheer vormt de Directeur in Hellevoetsluis een financiële voorziening op zijn balans van waaruit de BV later zijn pensioen uitkeert. Wist u dat er in Hellevoetsluis meer dan 105 directeuren wonen? De financiële voorziening is soms gebaseerd op een ‘Middel loon regeling’, waarbij de dga zichzelf een stamrecht BV toezegt dat een vast percentage, bijvoorbeeld 65% van zijn laatst verdiende salaris is.

Pensioen eigen beheer

Wist u dat in Hellevoetsluis meer dan 15% van de DGA’s een netto salaris heeft van meer dan 1505 euro? Hiermee wordt bedoeld dat de DGA zijn pensioen opbouwt in een speciaal daarvoor bedoelde stamrecht BV. Deze BV (of stichting) in Hellevoetsluis fungeert dan als het ware als een soort privé verzekeringsmaatschappij. Wist u dat meer dan 75% van de werkgevers in Hellevoetsluis richtlijnen volgen die gesteld zijn door het ministerie van Financiën?

Vermogensregie

Meer dan 30 directeur-grootaandeelhouders in Hellevoetsluis hebben pensioen in hun eigen bv opgebouwd. De meeste werkgevers hebben een pensioen van meer dan 1965 euro per maand. De DGA krijgt financieel advies van banken om hem of haar te helpen met geld.

Pensioen reserve

Wist u dat meer dan 30 directeuren in Hellevoetsluis een opgebouwde pensioen reserve hebben van meer dan 80500 euro?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *