Pensioenopbouw Hengelo

Pensioenopbouw Hengelo

Bij pensioenopbouw in eigen beheer vormt de Directeur Grootaandeelhouder in Hengelo (Gld.) een financiële voorziening op zijn balans van waaruit de BV later zijn pensioen uitkeert. Wist u dat er in Hengelo (Gld.) meer dan 106 directeuren wonen? De financiële voorziening is soms gebaseerd op een ‘Eindloon regeling’, waarbij de dga zichzelf een pensioen BV toezegt dat een vast percentage, bijvoorbeeld 66% van zijn laatst verdiende salaris is.

Pensioen eigen beheer

Wist u dat in Hengelo (Gld.) meer dan 16% van de DGA’s een netto salaris heeft van meer dan 1506 euro? Hiermee wordt bedoeld dat de DGA zijn pensioen opbouwt in een speciaal daarvoor bedoelde pensioen BV. Deze BV (of stichting) in Hengelo (Gld.) fungeert dan als het ware als een soort privé verzekeringsmaatschappij. Wist u dat meer dan 76% van de werkgevers in Hengelo (Gld.) richtlijnen volgen die gesteld zijn door het ministerie van Financiën?

Vermogensregie

Meer dan 31 directeur-grootaandeelhouders in Hengelo (Gld.) hebben pensioen in hun eigen bv opgebouwd. De meeste werkgevers hebben een pensioen van meer dan 1966 euro per maand. De DGA krijgt fiscaal advies van een bank om hem of haar te helpen met geld.

Pensioen reserve

Wist u dat meer dan 31 directeuren in Hengelo (Gld.) een opgebouwde pensioen reserve hebben van meer dan 81000 euro?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *