Pensioenopbouw Heythuysen

Pensioenopbouw Heythuysen

Bij pensioenopbouw in eigen beheer vormt de Bedrijfseigenaar in Heythuysen een financiële voorziening op zijn balans van waaruit de BV later zijn pensioen uitkeert. Wist u dat er in Heythuysen meer dan 110 directeuren wonen? De financiële voorziening is soms gebaseerd op een ‘Middelloon regeling’, waarbij de dga zichzelf een pensioen stichting toezegt dat een vast percentage, bijvoorbeeld 70% van zijn laatst verdiende salaris is.

Pensioen eigen beheer

Wist u dat in Heythuysen meer dan 20% van de DGA’s een netto salaris heeft van meer dan 1510 euro? Hiermee wordt bedoeld dat de DGA zijn pensioen opbouwt in een speciaal daarvoor bedoelde pensioen stichting. Deze BV (of stichting) in Heythuysen fungeert dan als het ware als een soort privé verzekeringsmaatschappij. Wist u dat meer dan 80% van de werkgevers in Heythuysen richtlijnen volgen die gesteld zijn door het ministerie van Financiën?

Vermogensregie

Meer dan 35 directeur-grootaandeelhouders in Heythuysen hebben pensioen in hun eigen bv opgebouwd. De meeste werkgevers hebben een pensioen van meer dan 1970 euro per maand. De DGA krijgt financieel advies en som ook fiscaal advies van een financieel en fiscaal adviseur om hem of haar te helpen met geld.

Pensioen reserve

Wist u dat meer dan 35 directeuren in Heythuysen een opgebouwde pensioen reserve hebben van meer dan 83000 euro?