Pensioenopbouw Hilvarenbeek

Pensioenopbouw Hilvarenbeek

Bij pensioenopbouw in eigen beheer vormt de Directeur in Hilvarenbeek een financiële voorziening op zijn balans van waaruit de BV later zijn pensioen uitkeert. Wist u dat er in Hilvarenbeek meer dan 112 directeuren wonen? De financiële voorziening is soms gebaseerd op een ‘Eindloon regeling’, waarbij de dga zichzelf een pensioen BV toezegt dat een vast percentage, bijvoorbeeld 72% van zijn laatst verdiende salaris is.

Pensioen eigen beheer

Wist u dat in Hilvarenbeek meer dan 22% van de DGA’s een netto salaris heeft van meer dan 1512 euro? Hiermee wordt bedoeld dat de DGA zijn pensioen opbouwt in een speciaal daarvoor bedoelde pensioen BV. Deze BV (of stichting) in Hilvarenbeek fungeert dan als het ware als een soort privé verzekeringsmaatschappij. Wist u dat meer dan 82% van de werkgevers in Hilvarenbeek richtlijnen volgen die gesteld zijn door het ministerie van Financiën?

Vermogensregie

Meer dan 37 directeur-grootaandeelhouders in Hilvarenbeek hebben pensioen in hun eigen bv opgebouwd. De meeste werkgevers hebben een pensioen van meer dan 1972 euro per maand. De DGA krijgt financieel advies van een vermogensbeheerder om hem of haar te helpen met geld.

Pensioen reserve

Wist u dat meer dan 37 directeuren in Hilvarenbeek een opgebouwde pensioen reserve hebben van meer dan 84000 euro?