Pensioenopbouw Huizen

Pensioenopbouw Huizen

Bij pensioenopbouw in eigen beheer vormt de Bedrijfseigenaar in Huizen een financiële voorziening op zijn balans van waaruit de BV later zijn pensioen uitkeert. Wist u dat er in Huizen meer dan 121 directeuren wonen? De financiële voorziening is soms gebaseerd op een ‘Middel loon’, waarbij de dga zichzelf een pensioen BV toezegt dat een vast percentage, bijvoorbeeld 81% van zijn laatst verdiende salaris is.

Pensioen eigen beheer

Wist u dat in Huizen meer dan 31% van de DGA’s een netto salaris heeft van meer dan 1521 euro? Hiermee wordt bedoeld dat de Bedrijfseigenaar zijn pensioen opbouwt in een speciaal daarvoor bedoelde pensioen BV. Deze BV (of stichting) in Huizen fungeert dan als het ware als een soort privé verzekeringsmaatschappij. Wist u dat meer dan 91% van de werkgevers in Huizen richtlijnen volgen die gesteld zijn door het ministerie van Financiën?

Vermogensregie

Meer dan 46 directeur-grootaandeelhouders in Huizen hebben pensioen in hun eigen bv opgebouwd. De meeste werkgevers hebben een pensioen van meer dan 1981 euro per maand. De DGA krijgt financieel advies en fiscaal advies van een financieel en fiscaal adviseur om hem of haar te helpen met geld.

Pensioen reserve

Wist u dat meer dan 46 directeuren in Huizen een opgebouwde pensioen reserve hebben van meer dan 88500 euro?