Pensioenopbouw Jacobswoude

Pensioenopbouw Jacobswoude

Bij pensioenopbouw in eigen beheer vormt de Directeur Groot Aandeelhouder in Jacobswoude een financiële voorziening op zijn balans van waaruit de BV later zijn pensioen uitkeert. Wist u dat er in Jacobswoude meer dan 125 directeuren wonen? De financiële voorziening is soms gebaseerd op een ‘Eindloonregeling’, waarbij de dga zichzelf een pensioen stichting toezegt dat een vast percentage, bijvoorbeeld 62% van zijn laatst verdiende salaris is.

Pensioen eigen beheer

Wist u dat in Jacobswoude meer dan 11% van de DGA’s een netto salaris heeft van meer dan 1525 euro? Hiermee wordt bedoeld dat de Directeur Groot Aandeelhouder zijn pensioen opbouwt in een speciaal daarvoor bedoelde pensioen stichting. Deze BV (of stichting) in Jacobswoude fungeert dan als het ware als een soort privé verzekeringsmaatschappij. Wist u dat meer dan 95% van de werkgevers in Jacobswoude richtlijnen volgen die gesteld zijn door het ministerie van Financiën?

Vermogensregie Jacobswoude

Meer dan 50 directeur-grootaandeelhouders in Jacobswoude hebben pensioen in hun eigen bv opgebouwd. De meeste werkgevers hebben een pensioen van meer dan 1985 euro per maand. De DGA krijgt financieel en fiscaal advies van een bank om hem of haar te helpen met geld.

Pensioen reserve

Wist u dat meer dan 50 directeuren in Jacobswoude een opgebouwde pensioen reserve hebben van meer dan 90500 euro?